Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Весняний концерт «Разом до Перемоги!»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Весняний концерт «Разом до Перемоги!»

Автор: feanen від 28-03-2023, 12:28, переглядів: 281

0

Ураховуючи реалії цього часу, без сумніву, це був один із найяскравіших концертів.

25 номерів! Бажаючих не можна було зупинити.

На жаль, як це буває в таких випадках, не всі можуть співставити свої бажання з можливостями, і в організації це виявилося найскладнішим.

А ось чого не відібрати в наших ліцеїстів – то це величезного бажання.

За таким концертом скучили всі: і хто був на сцені, і хто був у залі.

Перш за все, хочу сказати за хореографічні номери обласних класів. 11-В – 2 номери! 10-Б, Г, 11-Б –  сміло стали в бій з міськими, які в балетних залах з 5 років.

Продумані костюми, а щоб досягти синхронності, проводили репетиції, де тільки можливо: по два класи відразу в актовій залі і на сцені, в галереях, і навіть у своїх класах. Особливо хочу сказати за сучасну композицію 11-В та «Василину» 11-Б – це просто бомба!

Окремо за танго 11-Г. Стас і Марина. А краще так скажу: добре відомий усім Стас (не завжди з похвальної сторони, і який ніяк не може «скласти собі ціну!») зробив усе можливе і неможливе, аби цей номер у програмі був. У нього було величезне бажання вийти на сцену, під шквал оплесків вони її покидали.

Чотири інструментальних номери. Це теж наші обласні. Акустична гітара – Андрій Ананьєв з 10-В, електрогітара – Данило Коваценко з 11-В, флейта – Олександр Балик із 10-Б, та піаністка з 10-В Поліна Науменко.

Хвилювань було забагато, що заважало зіграти більш професійно, але всі вони внесли неповторну лепту в цей концерт. Данило Коваценко тут був неперевершений. Такого гітариста в нас ще не було. Ніжність і спокій «Барвінковим намистом» донесла до глядача Поліна Науменко. 

Два сольних вокальних номери – Соня Невмержицька (11-Г), Таня Єгоян (10-В) (до речі, зовсім різні) внесли неабиякий внесок у концепцію концерту. Обом допомагали танцюристи, це було дуже доречно.

У Тані – Влада Левенко і Юлія Давидяк легко впоралися з темпом, були динамічні, синхронні і, до того ж, дуже привабливі.

У Соні – інтелігентна тендітна Ярослава з 11-В та імпозантний блондин Міша з 10-А, якого знають усі. Вони були артистичні і в повній гармонії з виконавицею ніжної пісні Христини Соловій.

Щодо хореографічних номерів міських класів. Звичайно, це завжди окраса всіх концертів. Без них ніяк! І за величезна подяка всім нашим хореографам.

Почнемо з школи мистецтв. 1-2 класи. Нова композиція. Олена Шупер переконувала, що вони конче потрібні в програмі – і не помилилася. Від них віяло світлом,  теплом і непідробним артистизмом.

Наймолодші ліцеїсти учні 5 класу, як і годиться, Весняний концерт відкрили композицією «Веснянка», яку виконали достатньо злагоджено. Це ще одна робота їхнього хореографа Софії Мазур. 

П’ятикласниці Варя і Ліза в композиції Тіни Кароль «Вільні, нескорені» були прекрасні.

Жартівливу хореографічну композицію «Кохайтеся, чорнобриві» підготував теж молодий хореограф Влад Балог, який доклав багато зусиль, аби 6-класники виглядали на сцені достойно. 

Запальний рок-н-рол 7-го класу, сучасні композиції дівчат 9-го та хлопців 10-А класів були динамічними і технічними. Як завжди, на висоті вихованці Костянтина Сущенка – учні 8 та 11-А класів.

Юрій Мусієнко показав клас-концерт. 

У фіналі ж вокальний ансамбль обласних 10-11-х класів пісню Тіни Кароль «Україна – це ми» співав разом із усім залом.

Світлове оформлення було неймовірне, і це додало святкової  завершеності.

«Грандіозний концерт. На одному диханні» - така оцінка наших учителів. Я безмежно тішуся від того, що (нехай не всі), але багато вчителів було в залі. Вони мали змогу подивитися на своїх учнів з іншого боку. Думаю, для них це було корисно.

Ми всі розуміємо, що тільки завдяки нашим захисникам і захисницям мали можливість цю прекрасну годину побути разом, захоплюватися майстерністю наших учнів, радіти за них, що вони можуть бути такими на сцені.

Це наш фронт, і цим ми всі наближаємо нашу Перемогу!!!

Н.В. Брояковська

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.