3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

У світі його Величності Танцю

Автор: feanen від 16-06-2023, 14:42, переглядів: 135

0

Залучити дитину до світу прекрасного, вчити її відрізняти справжнє мистецтво від підробного, виховувати з ранніх років витончений смак, закласти ті доброзичливі основи, які допоможуть їй стати людиною з тонким почуттям прекрасного, людиною, чия душа відкрита на зустріч усім проявам творчого таланту, - завдання надзвичайно важливе і водночас складне. Тож завдяки талановитим та вимогливим викладачам - хореографам нашої школи мистецтв, учні 8 класу мають змогу навіть під час навчальної практики поринати у світ його Величності Танцю.

Хореографічне мистецтво вчить дітей краси та виразності рухів, формує їх фігури, розвиває фізичну силу, витривалість, спритність. Завдяки систематичному хореографічному навчанню та наполегливості наших хореографів, учні отримують загальну естетичну і танцювальну культуру. На кожному занятті вивчаються підготовчі вправи, які переростають в танець, доступний для дітей колективу. Вивчення українського народного танцю починається з поклону, в якому виражений характер танцю – вольовий, життєлюбний, мужній (чоловічий) і ніжний, ліричний (жіночий).

Танець – один із засобів самовираження людини. Він розкриває темперамент народу, систему координації рухів, яка у різних народностей відмінна, співвідношення між музикою і рухами, зв’язок між історією та побутом. Танець стає однією із форм морально-естетичного виховання. Головне у танці – втілення задуму в правдивих образах. Танцюємо серцем та душею, наполегливо і сумлінно готуємось до виступу 28 червня!!!

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.