Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Учні 6 класу за здоровий спосіб життя!

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Учні 6 класу за здоровий спосіб життя!

Автор: yulua від 8-06-2023, 12:15, переглядів: 211

0

В рамках акції «Літо 2023. Вперед до Перемоги!» 8 червня практичний психолог провела тренінг «Здоровий спосіб життя!» з учнями 6 класу. Під час діалогу визначили складові здоров’я та здорового способу життя. Виконали кілька вправ, щоб в черговий раз преконатись, наскільки важливе здоров’я в житті кожної людини.

Кожна команда обрала собі назву: «Ромашка», «Біла троянда», «Квітка-семибарвниця». Капітани розповіли про особливості життя та розвитку квітки, що є у назві команди, вказали на необхідні компоненти для її росту та цвітіння.

З особливим захопленням учні виготовили постери, на яких власноруч малювали все, що вважають важливим для здоров’я. Кожна команда представила свою модель та розкрила її зміст.

Потім команди отримали паперові ляльки та отримали завдання: зіпсувати її. Учні довго не наважувались це зробити, що мене приємно здивувало. Мабуть, підсвідомо діти відчули  свою відповідальність за чиєсь здоров’я. Коли ж відновити зіпсовану ляльку було важко, практичний психолог роздала кожній команді паперову ляльку та набір одягу для «реанімації».

Шестикласники зробили висновок, що здоров’я треба берегти, бо в житті не завжди вдасться реанімувати людину.

Категорія: Ліцейне життя / Психологія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.