3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Тренінг з профорієнтації у 8 класі

Автор: yulua від 5-06-2023, 15:13, переглядів: 157

0

В рамках Дитячої акції «Літо-2023. Вперед до Перемоги!»  5 червня практичний психолог провела тренінг з профорієнтації на тему: «Усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху» з учнями 8 класу. Під час тренінгу розглянули мотивацію професійної спрямованості, провели тестування за методикою «Анкета інтересів» та обговорили отримані результати. Також познайомились з професіограмами запропонованих професій: хореограф, вчитель, юрист, економіст.

Під час роботи тренінгу  пролунав сигнал «Повітряна тривога». Робота тренінгу продовжилась в укритті, де ми провели вправи: «Вгадай професію», «Будь уважним», «Невербальне спілкування». Також познайомились з матеріалами експертів Романа Шеремета, Наталії Морозової та Любові Вікторенко про те, на які професії буде попит після закінчення війни в Україні. Серед найзатребуваніших професій є: військово-промисловий комплекс, ІT-галузь, авіф-та космічна промисловість, агропромисловий комплекс, фахівці медицини, штучного інтелекту, робітничих професій, менеджменту, реклами та комунікацій.

Дуже важливо враховувати професійні стандарти: знання англійської мови, конкурентне середовище, постійне самовдосконалення, культурні відмінності у роботі з іноземними компаніями щодо вирішення робочих завдань. 

                                                                                                      Практичний психолог Якимчук Г.В.

Категорія: Ліцейне життя / Психологія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.