Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Помічай, пізнавай, поводься безпечно!

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Помічай, пізнавай, поводься безпечно!

Автор: feanen від 19-04-2023, 13:14, переглядів: 155

0

Сьогодні, коли в Україні ведеться повномасштабна війна проти вторгнення російського агресора, коли ситуація в країні є дуже стресовою для дітей: постійні сирени, вибухи, знервовані дорослі, військові зі зброєю – як ніколи підвищується роль освіти у підготовці учасників освітнього процесу до дій в надзвичайних ситуаціях, до подолання стресів та тривожності, адже безпека під час війни починається з обізнаності.

З метою проведення профілактичної роботи серед учасників освітнього процесу щодо дотримання правил безпечної поведінки, формування вміння прогнозувати небезпечні ситуації та знаходити правильні рішення щодо безпечного виходу з цих ситуацій, прищеплення навичок обережної поведінки в надзвичайних ситуаціях  та бережливого ставлення до збереження свого здоров’я, життя та життя оточуючих, підняття рівня інформаційно–просвітницької роботи з питань безпечної життєдіяльності учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану  в закладі з 10 по 14 квітня 2023 року було проведено Тиждень знань безпеки життєдіяльності «Помічай, пізнавай, поводься безпечно!».

В ході Тижня класними керівниками, вихователями були проведені години спілкування з елементами практичних занять, вікторини, розробки  пам’яток дій у кризових ситуаціях, розглянуті поради та алгоритм дій при надзвичайних ситуаціях, правила безпеки в умовах воєнного стану, при загрозі радіаційної небезпеки, хімічної атаки. Значна увага була приділена інформації по уникненню уражень вибухонебезпечними предметами. До проведення заходів були долучені представники Державної служби надзвичайних ситуацій в Кіровоградській області, практичний психолог. Крім того, учні відвідали пожежно-технічну виставку-музей Головного управління ДСНС України у Кіровоградській області.

Категорія: Ліцейне життя / Безпека житттєдіяльності

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.