Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Помічай, упізнавай, поводься безпечно!

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Помічай, упізнавай, поводься безпечно!

Автор: feanen від 14-04-2023, 09:54, переглядів: 294

0

13 квітня в рамках тижня безпеки життєдіяльності «Помічай, упізнавай, поводься безпечно!» з учнями 10-В класу було проведено інформаційний захід, де обговорили правила мінної безпеки, типи та причини виникнення надзвичайних ситуацій. 

Ліцеїсти переглянули презентацію, яку підготувала Марфула Поліна, де були пам'ятки поводження на окупованих та деокупованих територіях, обговорили вибухонебезпечні предмети: міни, ракети, гранати, боєприпаси тощо, а також трагічні випадки з їх здитонуванням. Учні дізналися про розмінування: пса Патрона, одяг саперів, прилади для розмінування. Переглянули навчальні відео, які мають інформацію про запобігання вибуху та правил поводження з підозрілими речами. 

Обговорили правила першої домедичної допомоги, а саме: як фіксувати уламки, промивати і тампонувати рани, накладати джгути. Довідались про різні рівні складності транспортування поранених, залежно від місця та розміру ураження. Вихователь Стрембіцька С.В. розповіла про дії населення під час надзвичайних ситуацій.

Учні узагальнили знання щодо дій населення в надзвичайних ситуаціях, пригадали  правила безпечної поведінки в різних життєвих ситуаціях, навчилися долати небезпеку, щоб уникнути негативних наслідків. 

Захід був направлений на збереження життя і здоров'я громадян, навчив пристосовуватись до життя у воєнній реальності для збереження нашого життя та здоров'я.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.