3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Інтерактивна гра «Ключ до безпеки»

Автор: feanen від 12-04-2023, 14:46, переглядів: 169

0

12 квітня в рамках Тижня безпеки життєдіяльності «Помічай, упізнавай, позводься безпечно!» з учнями 5 класу проведена інтелектуально-пізнавальна гра «Ключ до безпеки». Переможців гри очікували гучні оплески. Розпочалися змагання між командами запитаннями відбіркового туру, відгадуючи загадки про небезпечні природні явища: блискавку, вітер, вогонь.

На екрані з’явилися запитання про стихійні лиха, першу медичну допомогу, пожежну безпеку, небезпечні ситуації, вибухонебезпечні предмети.

Діти дізналися про стихійні лиха: землетруси, цунамі, вулкани, повені, зсуви, смерчі, торнадо та хто їх спричиняє, чи може людина запобігти стихійним лихам. На жаль ні, людина безсила перед природою. Ми можемо лише правильно поводитись під час лиха і допомагати іншим. 

Учні висловлювали свою точку зору про медичну допомогу, яку проводять людині, яка раптово постраждала на місці пригоди та під час її транспортування до медичного закладу, виправляли помилки та неточності у наведених прикладах.

Особливу увагу приділили поводженню з вибухонебезпечними предметами. Під час гри діти збагатилися знаннями правил безпечної поведінки і різних життєвих ситуаціях, вчилися долати небезпеку, адже проблеми безпечного життя, здоров’я та норм поведінки в надзвичайних ситуаціях в наш час є дуже актуальними.

Нова реальність, в якій ми тепер живемо, вимагає від нас нових знань. Ми постійно повинні дбати про безпеку.

В кінці заходу згадали песика Патрона, який допомагає знаходити вибухонебезпечні предмети. Вивчили основне правило – не підходь, не чіпай, телефонуй 101!

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.