Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Виховна година «Цивільна оборона. Дії населення під час надзвичайних ситуацій»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Виховна година «Цивільна оборона. Дії населення під час надзвичайних ситуацій»

Автор: dend від 29-04-2021, 07:47, переглядів: 381

0

28 квітня в рамках тижня знань з безпеки життєдіяльності « Безпека людини в небезпечних ситуаціях» у10- В класі була проведена виховна година  « Цивільна оборона. Дії населення під час надзвичайних ситуацій» у форматі Zoom-конференції. Мета зустрічі-поглибити знання ліцеїстів щодо надзвичайних ситуацій, їх типів, причин виникнення. Ознайомити з правилами поводження під час надзвичайних ситуацій та способами захисту. Вихователь Стрембіцька С.В. наголосила, що День цивільної оборони проводиться в навчальному закладі для того, щоб бути завжди готовими та вміти правильно діяти при виникненні надзвичайних ситуацій. Учні переглянули мультимедійну презентацію « Стихійні лиха» та провели обговорення. Прослухали інформацію  «Як дізнатися, яка надзвичайна ситуація сталася», « Який звуковий сигнал звучить і скільки він триває». Також провели тест - опитування « Як ти будеш діяти у випадку надзвичайної ситуації ? ».

Отже, під час зустрічі, ліцеїсти узагальнили набуті знання  щодо дій в надзвичайних ситуаціях, пригадали дії, які потрібно робити, щоб уникнути негативних наслідків. І зробили висновки, що інформування та оповіщення є основним принципом та головним і невід’ємним  елементом всієї системи захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій. Кожна людина повинна знати сигнали цивільного захисту та вміти діяти за ними.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.