Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Відвідування бібліотеки ім. Є. Маланюка учнями 10-В класу

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Відвідування бібліотеки ім. Є. Маланюка учнями 10-В класу

Автор: dend від 26-09-2022, 16:25, переглядів: 192

0

20 вересня учні 10-В класу відвідали бібліотеку ім. Євгена Маланюка, що розташована на вул. В. Панченка. Бібліотеку було названа на честь нашого земляка Євгена Маланюка – відомого поета, письменника, культуролога, а вулицю – на честь відомого українського письменника, літературознавця, критика В. Панченка. З книгами Володимира Євгеновича, який  протягом довгого часу працював у Центральноукраїнському державному педагогічному університеті ім. Бібліотека розташована у приміщенні, яке є пам`яткою архітектури кінця ХІХ століття.

Коли ми підійшли до бібліотеки, першим ,що кинулось в очі, були прикраси у вигляді голови лева на фасаді будинку. Всередині є ліпнини, що вражають своєю красою, незважаючи на їхній вік. Біля сходів, що ведуть на другий поверх, розміщено грубу, яка обкладена кахлями ХІХ ст. Працівники бібліотеки розповіли нам, що раніше на першому поверсі будинку розташовувались торгівельні склади, а на другому – жили власники магазину. Пізніше, на тому ж поверсі відкрили готель.

Єгоян Тетяна, Самойлова Катерина, Кешман Олександра, Галюк Анна та Копієвський Павло взяли  книги для прочитання на дозвіллі. Серед популярних жанрів  -  фентезі, романи та історична література. Кожен з нас вважає, що ця екскурсія була дуже пізнавальна. Між книжковими полицями витало відчуття занурення в іншу епоху та сьогодення.

Хотілося б висловити подяку працівникам бібліотеки та нашому класному керівнику – Подгорній Наталії Авимівні.

Плющ Аліна

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.