Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Роздуми учнів 10-В після перегляду анімаційного фільму «Адажіо». Г. Бардіна.

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Роздуми учнів 10-В після перегляду анімаційного фільму «Адажіо». Г. Бардіна.

Автор: dend від 13-09-2022, 11:50, переглядів: 213

0

8 вересня учні 10-В класу переглянули анімаційний фільм «Адажіо», який отримав призи журі Міжнародних кінофестивалів у Нью-Йорку, Тегерані, Руані та Каярі. Учні щиро ділились враженнями та висновками від перегляду фільму.

«Якщо я скажу про те, що люди по своїй сутності егоїсти та жорстокі, то нікого цими словами не здивувати. Усі люди розуміють вислів «Біла ворона». Якщо серед сірого суспільства з’являється біла, світла і, головне, не така, як всі, людина, то її  ненавидять, намагаються підробити під себе, а якщо вона проти, намагаються  зламають або знищити. Але є один секрет: така людина не зникає, а більше працює над собою, стає сильнішою. Коли приходить час, вона ніби грім серед ясного неба з’являється, щоб показати всім, що її не змогли знищити її як особистість». (Ільченко Дар’я)

«У фільмі зображена так звана «біла» ворона, яка відрізняється від усіх інших і через це її цькують, або ж як показано у фільмі, закидають брудом. Це дуже життєва ситуація, особливо в нас час. Адже якщо у тебе немає поганих звичок, тобі важко знайти компанію зі спільними інтересами». (Егоян Тетяна).

На початку перегляду фільму «Адажіо» в мене були змішані думки. Але додивившись до кінця , я зрозуміла, що «білою вороною» серед чорних бути тяжко. Тебе почнуть цькувати, не приймати в колектив, намагатися зламати. Треба перебороти себе,  і не піддатися провокаціям, і через деякий час тебе почнуть поважати. Треба вірити в себе,  в свої сили і можливості. (Наконечна Маргарита)

Після перегляду анімаційного фільму «Адажіо» я зрозуміла яка тяжка, але прекрасна роль «Білої ворони». Вся її краса в її індивідуальності, неповторності та силі духу. У світі, де люди весь час хочуть стати кимось іншим, ігноруючи своє «я», принижуючи інших, ненавидячи всіх, хто відрізняється від них, «білі ворони» завжди  залишаються незламними. Мені дуже сподобався анімаційний фільм свою актуальністю». (Левенко Владислава)

«Після перегляду фільму «Адажіо» я багато чого зрозумів і обдумав в своєму житті. Інколи ми не обдумуємо свої вчинки в житті, але приходить момент , коли ти починаєш «платити» за свої гріхи. Тож перед кожним важливим рішенням потрібно декілька раз обдумати і прийняти вірне рішення. Кожна людина знайде для себе щось особливе в цьому фільмі і зробить висновки». (Миненко Назар)

Переглядаючи фільм «Адажіо» з’являється багато різних думок. І, головне, ти можеш зрозуміти все, навіть, без слів. Я зрозуміла так: в кожному колективі є така «Біла ворона», яку цькують, ображають і вважають не такою, як усі. В цьому фільмі ця «Біла ворона» допомогла абсолютно всім і замість подяки її почали ображати та поливати брудом, тому що вона не така, як вони». (Воловик Каріна)

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.