Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Бесіда з елемантами дискусії «Особливості кримінальної відповідальності та покарання неповнолітніх» в 11-Б класі

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Бесіда з елемантами дискусії «Особливості кримінальної відповідальності та покарання неповнолітніх» в 11-Б класі

Автор: dend від 7-04-2017, 09:08, переглядів: 1 010

0

Бесіда з елемантами дискусії «Особливості кримінальної відповідальності та покарання неповнолітніх» в 11-Б класі

6 квітня в 11-Б класі була проведена інформаційна година «Особливості кримінальної відповідальності та покарання неповнолітніх» з метою продовжити знайомство учнів із правовими поняттями, розширити знання учнів про право і обов`язки, сформувати розуміння значення та важливості прав і обов`язків у житті людини, виховати в учнів почуття відповідальності та сприяти культурному вихованню.

Учні мали змогу детальніше познайомитися з Кримінальним кодексом України, переглянули та обговорили окремі уривки з статей, що стосуються кримінальної відповідальності неповнолітніх. Зробили висновки щодо девіантної поведінки підлітків на основі кримінальних правопорушень, що стались під час весняних канікул в різних частинах Кіровоградської області. Дана інформація має велике значення для учнів, адже кожен зустрічається з цим вибором у житті.

Поліщук Олексій

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.