3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Видатні постаті Олександрівки

Автор: dend від 22-03-2017, 17:04, переглядів: 1 093

0

16 березня в 10-В класі була проведена тематична година на тему: "Визначні постаті мого краю". З інформації Приймак Лілії учні дізналися не тільки про видатних мешканців Олександрівки, а й про її родину та друзів.

Вадим Приймак - тренер з легкої атлетики. В 2016 році отримав звання Заслуженого тренера України. Його вихованці, такі як Марина Немченко, Яна Артеменко, Дмитро Качалов, Олександр Роздобудько досягли успіху за межами нашої Батьківщини. Одна з його вихованців - Тетяна Мельник. Вона молода українська легкоатлетка, учасниця Олімпійських ігор 2016, бронзова призерка Чемпіонату світу у Белграді 2017. Свій спортивний шлях почала ще в 6 класі і мала неабиякі здібності. Звичайно, як і у будь-якого спортсмена, у Тетяни Мельник були не тільки перемоги, але і невдачі. Молоду легкоатлетку підтримували її родина, друзі та тренер.

В Олександрівці також мешкають талановиті художники. Одна з них – Катерина Бондаренко. Вона бере участь у виставках та є переможницею багатьох конкурсів. Найбільше їй подобається писати пейзажі олійними фарбами.

Також Олександрівщина багата на письменників. Одним з яскравих представників є Купчинська Наталія Карапетівна. Марія Сметана і Анастасія Поліщук розповіли цікаві факти з життя письменниці. Прослухавши її вірші, учням найбільше сподобались "Хотіла для тебе піснею стати" та "Лунай, моя музико".

Також з інформації Діани Закревської учні 10-В дізнались про першого українського авіатора – Левко Мацієвич.

Отже, неважливо, де ти народився, в місті чи в селі, завдяки клопіткій праці кожен може досягти вершин.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.