Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » У 8 класі було проведено годину спілкування «Наскільки ти «зелений»?»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

У 8 класі було проведено годину спілкування «Наскільки ти «зелений»?»

Автор: Joker_13 від 11-04-2015, 11:09, переглядів: 1 371

0
 У 8 класі було проведено годину спілкування «Наскільки ти «зелений»?»10 квітня у 8 класі було проведено годину спілкування «Наскільки ти «зелений»?» з метою поглибити, систематизувати та узагальнити знання учнів з екології; допомогти усвідомити необхідність збереження і примноження природних багатств, раціонального їх використання, викликати почуття відповідальності за майбутнє нашої планети. Під час години спілкування восьмикласники попрацювали в групах над питанням «Сім найбільших екологічних проблем України», переглянули  і обговорили відеоролик «Екологічні катастрофи», провели тест «Чи ви коли-небудь…».
Наприкінці заходу учні дійшли висновку: «зелені» — це люди, яким не байдуже майбутнє нашої планети, люди, які переймаються проблемами екології, довкілля, антиядерного руху, руху за мир.
Природа України чудова, але для того щоб зберегти її для нащадків, треба перейняти досвід «зелених»: бути мудрими й добрими у ставленні до навколишнього середовища!

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.