Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » У 8 класі було проведено годину спілкування «Здоровий спосіб життя – простий шлях до довголіття»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

У 8 класі було проведено годину спілкування «Здоровий спосіб життя – простий шлях до довголіття»

Автор: Joker_13 від 22-01-2015, 16:04, переглядів: 1 417

0
У 8 класі було проведено годину спілкування «Здоровий спосіб життя – простий шлях до довголіття»21 січня у 8 класі було проведено годину спілкування «Здоровий спосіб життя – простий шлях до довголіття». Метою заходу було поглибити та узагальнити знання учнів про здоровий спосіб життя, його складові; викликати в школярів почуття відповідальності за збереження власного здоров’я та життя; розкрити поняття «основи здорового способу життя» як запоруки довголіття.
«Здоров’я – не все, але все без здоров’я – ніщо», – сказав свого часу Сократ. І це, безумовно, так. Восьмикласники дізналися про складові здорового способу життя, попрацювали в групах, переглянули відеофрагмент «Здоровий спосіб життя», обговорили приказки і прислів’я про здоров’я.
Наприкінці заходу гімназисти зауважили, що здоровий спосіб життя є передумовою розвитку гармонійної особистості, повноцінного виконання нею соціальних функцій і досягнення активного довголіття.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.