3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

10-В клас підтримка героїв

Автор: dend від 26-11-2014, 11:51, переглядів: 1 365

0

10-В клас підтримка героївПідтримуючи волонтерський рух гімназії-інтернату-школи мистецтв, учні 10-В класу перерахували на лікування воїну АТО Петринку Василю 1200 гривень та 300 гривень Соколовському Віктору Андрійовичу. Нами було передано 500 гривень на палатку нашим солдатам.

Також 13 листопада учні 10-В класу взяли участь у благодійній акції «Від долоньки до долоньки» . Посилки було передано через волонтерку Салімову Наталію. Ми з великим ентузіазмом збирали посилки для воїнів АТО. Байдужим не залишився ніхто: привезли теплі речі, придбали продукти харчування, у тому числі й солодощі. Класний керівник 10-В класу Подгорна Наталія Авимівна також зробила свій внесок до акції. А найтеплішими були слова листів, які учні вклали до кожної з посилок. Серця ж гімназистів зігріває надія на те, що їхня допомога буде корисною для захисників нашої Вітчизни.

Невдовзі ми отримали відповідь із зони бойових дій. Учениці 10-В класу Гетьманець Ользі зателефонував з словами вдячності дев’ятнадцятирічний захисник Вітчизни – Рудейчук Роман, який вже четвертий місяць знаходиться в с. Піски за кілометр від Донецького аеропорту. При розмові з Ольгою чулися постріли автоматів та артилерії. Слова подяки та підтримки вразили нашого захисника. В свою чергу він подякував за підтримку і віру в перемогу, передав вітання всім тим, хто приєднався до благодійної акції. Спілкування з солдатом продовжується й нині.

Категорія: Ліцейне життя / Волонтерська робота

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.