3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Гуманітарна допомога

Автор: dend від 27-11-2014, 09:26, переглядів: 1 404

0

Гуманітарна допомогаЯк відомо, на сьогоднішній день ситуація в нашій країні досить складна і напружена. Для кожного свідомого громадянина, який є небайдужим до долі своєї держави, те, що відбувається – справжній шок! Кожен намагається чимось допомогти нашій армії: продуктами, речами, предметами першої необхідності. Активну участь у такій допомозі взяла і наша гімназія.

Ми, учні 10-Б класу, також не залишилися осторонь. 4 листопада, одразу після канікул, ми відправили гуманітарну допомогу (консерви, продукти харчування, теплі речі) в зону АТО, яка була зібрана учнями нашого класу під час канікул.

Також ми взяли активну участь у загальногімназійній акції, зібравши кошти, на які потім придбали продукти харчування, які також відправили нашим солдатам, які нині перебувають в зоні АТО.

Варто зазначити, що наш клас піклується не тільки про матеріальне становище наших бійців, а й про їхній моральний дух, про що свідчить наша участь в акції «Лист Солдату», по закінченні якої ми отримали теплі слова подяки у відповідь.

Учні нашого класу твердо вирішили не зупинятися на цьому, а продовжувати підтримувати нашу армію усіма необхідними речами.

Категорія: Ліцейне життя / Волонтерська робота

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.