Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Година спілкування: «Вдячність-окраса душі людської»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Година спілкування: «Вдячність-окраса душі людської»

Автор: dend від 24-11-2014, 15:51, переглядів: 1 759

0

Година спілкування: «Вдячність-окраса душі людської»18 листопада в 10-Б класі відбулася година спілкування: «Вдячність-окраса душі людської». Серед усіх людських чеснот вдячність займає особливе місце.

В наш нелегкий час кожна людина повинна розвивати в собі співчуття до оточуючих, людяність, вміння дякувати за отриманий дарунок, безкорисливість, шляхетність.

Гімназисти дослідили етимологію і лексичне значення слів подяки, а також підготували цікаву інформацію про історію Дня Подяки та святкування його в різних країнах світу. З теплотою в серці учні класу згадали тих людей, до яких завжди відчуватимуть щиру вдячність. Вони написали та зворушливі листи до своїх найрідніших людей, а також зі словами подяки звернулись до всього колективу працівників гімназії. Не могли вони не висловити вдячність воїнам, які віддали свої життя за те, щоб Україна залишалася незалежною державою, а також тим, які продовжують цю важку героїчну боротьбу.

Година спілкування: «Вдячність-окраса душі людської»Під час спілкування старшокласники дійшли висновку, що саме здатність відчувати вдячність дає нам справжнє щастя, спонукає приймати і дарувати любов, розпалює щедрість і великодушність.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.