Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Година спілкування «Людське життя як найвища цінність» в 11-Б класі

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Година спілкування «Людське життя як найвища цінність» в 11-Б класі

Автор: dend від 2-10-2014, 12:24, переглядів: 1 838

0

 

Година спілкування «Людське життя як найвища цінність» в 11-Б класіЗ метою формування усвідомленого розуміння поняття «життя», його унікальності, цінності, значущості для кожної особистості в 11-Б класі було проведено годину спілкування «Людське життя як найвища цінність». Під час заходу розглядалися проблемні питання: для чого людина живе на землі? що потрібно зробити, щоб життя було в радість? та які ідеали в житті можна вибирати? тощо.

Учні проаналізували розвиток суспільної думки щодо цінності людського життя, навели приклади з історії України (голодомор, Велика Вітчизняна війна, Чорнобильська трагедія, Революція Гідності, війна на сході України).

Година спілкування «Людське життя як найвища цінність» в 11-Б класіТакож старшокласники створили креативну «Квітку щастя» із різнокольорових наліпок у вигляді пелюсток. Учні зробили висновок, що жити щасливо – це мати повагу від людей, здоров’я, любов, друзів, роботу, достаток тощо.

Наприкінці заходу прозвучали як настанова слова жінки-легенди ХХ століття, лауреата Нобелівської премії Миру, засновниці численних доброчинних фондів та місій в різних країнах світу матері Терези:

Життя таке чудове – не загуби його.

Це твоє життя. Борони його.


Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.