Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Година спілкування «Чужих дітей не буває» у 11-В класі

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Година спілкування «Чужих дітей не буває» у 11-В класі

Автор: Французан від 12-10-2013, 10:11, переглядів: 2 164

0

Година спілкування «Чужих дітей не буває» у 11-В класіУ 11-В класі була проведена година спілкування до Дня Усиновлення на тему: «Чужих дітей не буває».

Діти – найдорожче багатство кожної людини. Але, на жаль, проблема дитячого сирітства і сьогодні залишається актуальною і болючою темою для нашого суспільства.

Учениці класу Ляховецька Катерина та Ковтун Вікторія звернули увагу на проблеми знедолених дітей, донесли жахливу статистику про сиріт та намагались викликати бажання учнів класу допомагати цим дітям та не бути байдужими до їх долі.

З метою посилення уваги суспільства до проблем дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, захисту їх прав та законних інтересів урядом нашої держави протягом декількох років проводиться широкомасштабна рекламна акція «Дитина чекає на Вас, врятуйте її від сирітської долі». За час проведення цієї акції значно збільшилась кількість громадян України, у яких виник душевний поклик взяти до своєї родини дитину-сироту.

Щодо нашої Кіровоградської області – станом на 1 серпня нинішнього року в області проживає 175905 дітей. Але кількість безпритульних дітей залишається відносно стабільною, в цьому році за неофіційною статистикою виявлено 366 таких дітей.

Отже, основною причиною такого явища є підвищення рівня безробіття, адже батьки втрачають можливість утримувати своїх дітей, котрі в результаті, опиняються в дитячих будинках та школах-інтернатах.

Безумовно дитині до повного і гармонійного розвитку і особистості необхідно зростати у сімейному оточенні, у атмосфері щастя, кохання і розуміння. Оскільки сім’я дає дитині почуття захищеності взаємної підтримки, турботи і відповідальності.


Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.