Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Гімназійне життя м.Олександрія » Відкриті уроки з географії та української мови.

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Відкриті уроки з географії та української мови.

Автор: anna_garifylina від 26-11-2015, 16:05, переглядів: 1 205

0
Відкриті уроки з географії та української мови. 24 листопада вчитель географії Лановенко Віта Романівна запросила на відкритий урок з географії у 6 класі на тему «Літосферні плити; наслідки їх переміщення». Урок був присвячений дослідженню питання «Чи правда, що білка з мультфільму «Льодовиковий період» винна у створенні материків?».  За допомогою вдало підібраних фрагментів  мультфільму , таблиць, підручника, контурних карт, тестів та відеопрезентації  учні не лише дізналися про основні поняття з теми, запам’ятали їх та могли відтворити, відповіли на поставлене питання, але й змогли з’ясувати,  в яку еру проживали герої мультфільму  та які наслідки переміщення літосферних плит очікуються в майбутньому. Фото з відкритого уроку можна переглянути тут
 

25 листопада завуч з навчально-виховної роботи Васіч Людмила Володимирівна провела  нестандартний відкритий урок  «Урок із життя одного слова»,  який став узагальнюючим уроком з теми «Лексикологія. Фразеологія». За допомогою лише одного слова Людмила Володимирінва  перевірила знання учнів з лексики та фразеології. 

Категорія: Гімназійне життя м.Олександрія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.