Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Психологія » БУЛІНГ — ЦЕ СЛАБКІСТЬ, НЕ СИЛА. КРАЩЕ ДОБРОМ НАПОВНИ КРИЛА.

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

БУЛІНГ — ЦЕ СЛАБКІСТЬ, НЕ СИЛА. КРАЩЕ ДОБРОМ НАПОВНИ КРИЛА.

Автор: yulua від Сьогодні, 15:02, переглядів: 11

0

З 23 по 27 вересня в Центральноукраїнському науковому ліцеї-інтернаті проходив Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу. Соціальний педагог Наталія МОМОТ та практичний психолог Юлія ПРОЦЕНКО провели цікаві тренінгові заняття з учнями: діти  брали активну участь у дискусіях, виконували вправи на розуміння булінгу та його наслідків, а також навчилися ефективних способів протидії конфліктам. Яскравим наочним прикладом стала гра «Коло безпеки» від Всеукраїнського громадського центру «Волонтер» та навчальна гра з протидії насильства «Крок», розроблена ГО «ЕТ СЕТЕРА». Учні усвідомили важливість підтримки один одного, навчилися проявляти емпатію і знаходити шляхи до конструктивного вирішення проблемних ситуацій.

Завдяки таким заняттям діти отримали практичні знання про те, як розпізнати булінг, як захистити себе і тих, хто поряд, а також дізналися, куди можна звертатися за допомогою в разі необхідності.




Категорія: Психологія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.