Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Літня мовна школа » Другий день другого тижня літнього мовного табору

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Другий день другого тижня літнього мовного табору

Автор: mirosha від 7-06-2019, 11:37, переглядів: 964

0

Подорож до Національного історико-культурного заповідника «Чигирин» – завжди пам’ятна подія для кожного туриста. Ось і п'ятикласники нашої гімназії мали змогу відвідати ці історичні землі 4 червня 2019 та  проїхали маршрутом,  який пролягає з Чигирина через Суботів до Холодного Яру. Спочатку ми відвідали музей Богдана Хмельницького та Замкову гору, з якої відкривається неповторна панорама Чигирина та його околиць. Тут нам  екскурсовод розповів про історію міста, стародавні легенди, визначні пам’ятки на горі: величний монумент Б. Хмельницькому, кам’яний хрест на честь захисників міста в часи середньовіччя, залишки Чигиринської фортеці – бастіон Дорошенка. Далі наша подорож продовжилась до Дубу Максима Залізняка, що живе біля хутора Буда у славетному Холодному Яру на Черкащині, має вік близько 1100 років і входить до десятки найстаріших дубів Європи, а донедавна вважався найстарішим в Україні. Набравшись сили  біля дубу, стомлені, але задоволені і сповнені вражень, ми відправились до дому. Екскурсія вдалась на славу!

Другий тиждень навчально-виховної практики із вивченням іноземних мов для учнів 7 класу продовжився незвичайно – у прекрасному місті Києві. Спочатку семикласники відвідали музей популярної науки і техніки «Експериментаніум» − місце, де і справді наука стає цікавою! Адже гімназисти отримали неймовірно вражаючу нагоду власноруч перевірити електропровідність різних предметів, запустити хмару під стелю, намалювати візерунок маятником, посидіти за кермом справжньої пожежної машини, розібрати модель людини на запчастини і провести багато інших експериментів. Після цього семикласники вирушили до національного парку Межигір‘я, де чудово провели час,милуючись краєвидами. 

Восьмий день практики для учнів 10-А класу був сповнений емоцій.  Спочатку, після організаційної лінійки,  ми виконували підготовчі тести до ЗНО з англійської мови.

По закінченню заняття, Андріанова Світлана Володимирівна поділилася враженнями своєї захоплюючі подорожі до Гонконгу. До уваги учням була представлена презентація з фото звітом. Дітей зацікавила ця розповідь, і обговорили можливість, у майбутньому , поїздки до Китаю.

Після цього, до нас завітав студент Льотної академії, Брендон, який приїхав на навчання до України. Учні були дуже враженні, адже він виявився американцем.  Брендон познайомився з класом, розповів про себе та про життя в Америці. Учні мали змогу поспілкуватися з носієм мови, обговорити певні питання, подискутувати. Найцікавішим було дізнатися його думку щодо України та її традицій. Деякі дівчата класу показали студенту міні-виступ. Він був дуже задоволений такою увагою з боку дітей.

Учні 10-А класу залишилися задоволеними сьогоднішнім днем!

4 червня команда 10-В класу «Summer lovers» провела досить цікаво та інформативно. Після лінійки ми розпочали репетицію, на якій багато співали та відпрацьовували хореографічні постановки.

Відразу після цього ми прийшли до класу, де написали тести для підготовки до Зовнішнього незалежного оцінювання.

Темою нашого заняття з англійської мови стала «Dream Job or Job for a Living?». Разом із вчителем Діхтяр В.О переглянули відео, з якого зрозуміли, що робота мрії не завжди може приносити достатню кількість коштів, тому люди інколи вимушені працювати на не улюбленій роботі, заради достатнього фінансового забезпечення.

Далі ми провели бесіду «The best job ever», під час якої кожен учень класу розповів про омріяну професію. На завершення, ми переглянули тематичну презентацію, в  якій дізналися про найкращі професії світу .     

Після обіду ми пішли на прогулянку до міста, де зайшли до кафе та поїли смачного морозива. В цілому, день пройшов чудово, і був для нас надзвичайно цікавий та пізнавальний.

Категорія: Літня мовна школа

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.