Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Надзвичайна подорож учнів11-Б класу до Києва

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Надзвичайна подорож учнів11-Б класу до Києва

Автор: dend від 1-11-2018, 10:36, переглядів: 661

0

28, 29 жовтня учні 11-Б класу відвідали столицю України – місто Київ. Подорож була надзвичайно насичена. В перший день старшокласники відвідали Національний музей народної архітектури та побуту України, що біля села Пирогове; Національний музей історії України у Другій світовій війні, меморіальний комплекс, який знаходиться під найбільшим у державі монументом Батьківщина-мати. Поряд знаходиться Києво-Печерська лавра – одна із найбільших християнських центрів-святинь країни. Учні відвідали діючий монастир та ближні печери Нижньої лаври та музей історичних коштовностей України, помилувалися Успенським собором та Великою лаврською дзвіницею на території Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника у Верхній лаврі. Цього ж дня діти відвідали міжнародний центр сучасного мистецтва ХХІ сторіччя «PinchukArtCentre», де ознайомилися з дивовижними сучасними артоб’єктами.

Другий день нашої подорожі був не менш насиченим, він розпочався з пішохідної екскурсії центральною частиною міста, під час якої учні продовжили знайомство з містом, дізналися його історію та побачили найвідоміші та найкрасивіші пам'ятки. Після надзвичайно цікавої екскурсії старшокласники відвідали Верховну Раду України, де дізналися історію будівлі, побували в кулуарах, де під час перерв депутати погоджують свої рішення та дають інтерв’ю, побачили сесійну залу та дізналися цікаві факти про цінність кришталевої люстри і першу в Україні систему кондиціонування.

Яскравим закінченням нашої мандрівки було відвідування аквапарку «Dream Island», де учасники подорожі мали можливість не тільки відпочити (за два дні ми пройшли майже 50 кілометрів), а й розважитися та поспілкуватися з друзями. Це був надзвичайний початок осінніх канікул!

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.