3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Вікторина у 10-В класі

Автор: Французан від 13-02-2018, 16:40, переглядів: 1 009

0

З метою ознайомити учнів зі складовими компонентами їжі, з поняттям про корисну їжу і її позитивним впливом на збереження і зміцнення здоров’я, розвивати гнучке самостійне мислення, спонукати бачити незвичайне у звичайному, виховувати дбайливе ставлення до здоров’я в 10-В класі була проведена вікторина «Традиційна українська їжа».

Під час заходу учні зазначили, що правильне харчування - це основа тривалого та плідного життя, запорука здоров'я, бадьорості, гарантія профілактики різних недуг.  Ми їмо для того, щоб жити. А жити - це значить одержувати енергію. Живлення має бути помірним. Кількість енергії, що поступає з їжею, повинна приблизно відповідати кількості енергії, що витрачається. Надлишок харчової енергії переходить в жир, що викликає ряд серйозних ускладнень в організмі.

Живлення має бути всіляким. Денний раціон людини повинен містити рекомендовану кількість і співвідношення білків (м’ясо, риба, молочні продукти, яйця), жирів і вуглеводів, а також мінеральних речовин і вітамінів.

Категорія: Безпека житттєдіяльності / Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.