Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Година спілкування «Закони раціонального харчування» у 10-Б класі

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Година спілкування «Закони раціонального харчування» у 10-Б класі

Автор: Французан від 30-01-2014, 08:21, переглядів: 2 421

0

Година спілкування «Закони раціонального харчування» у 10-Б класіУ рамках тижня сприяння здорового способу життя і БЖ «Бережи здоров`я змолоду!» в 10-Б класі було проведено годину спілкування на тему «Закони раціонального харчування».

У ході заходу учні були ознайомлені із загальноприйнятими законами раціонального харчування. Всі ми чули про те, що потрібно правильно харчуватися, але мало хто з нас знає, яким саме воно повинне бути.

Існує чотири закони раціонального харчування:

Перший закон полягає в точному підрахунку кількості енергії, що міститься в прийнятій їжі.

Другий закон харчування полягає в збалансованості між споживаними білками, жирами, вуглеводами, мінеральними речовинами і баластними компонентами.

Третій закон-дотримання режиму харчування.

Четвертий закон говорить про те, що харчування може і повинно бути фактором профілактики наявних у кожної людини захворювань.

У ході обговорення вже відомих законів харчування учнями були наведені приклади з власного життя, і в результаті було зроблено висновок, що правильне харчування-це найголовніша складова здоров`я в цілому.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.