Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » » Вересень у класи знову зазива

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Вересень у класи знову зазива

Автор: dend від 1-09-2021, 17:26, переглядів: 686

0

Ось і стартував новий навчальний рік.

Цьогорічне традиційне свято особливе, бо проходить у 30-й рік Незалежності України, літопис якої писати молодому поколінню.

Нові враження, нові друзі…. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. Особливим і, безперечно, визначальним у житті він є для учнів 11-х класів, яким необхідно вибрати правильну дорогу в життя.

Директор Наукового ліцею-інтернату Анатолій Єгорович Коротков та його заступник заслужений учитель України Олександр Наумович Якимчук наголосили на здобутках закладу за минулий навчальний рік та привітали всіх присутніх зі святом, побажали, щоб сил і терпіння вистачило на весь прийдешній рік.

Але прикрасою свята, як завжди, є концертні номери. Хореографічною композицією «На зеленому лужку» привітали учні школи мистецтв, майбутні випускники, учні 11-А класу – запальним рок-н-ролом, а Софія Невмержицька, учениця 10-Г класу, яка тільки-но влилася в гімназійну родину, разом із учнями 7, 10-А класів щиро, проникливо виконала запальну фінальну композицію «Ми- українці».

От пролунали звуки першого дзвоника, і учні в гарному настрої розійшлися по класах на перший урок, присвячений Дню народження нашої держави.

Фотозвіт


Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.