3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Свято останнього дзвоника

Автор: dend від 28-05-2019, 15:19, переглядів: 799

0

У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас Свято останнього дзвоника.

Це свято підкреслює нам, що промайнув ще один навчальний рік. Для когось черговий, звичайний, а для наших випускників – останній.

Сьогоднішній день дійсно сповнений сонячного тепла, веселих усмішок, але з легким відтінком смутку, бо зустрічали бурхливими оплесками під українськими рушниками саме випускників.

Багато хороших слів їм сказав начальник управління освіти і науки, молоді та спорту Кіровоградської ОДА В.П. Таборанський і побажав подальших успіхів у житті.

Директор облкомплексу, народний артист України, професор А.Є. Коротков та заступник директора з навчально-виховної роботи, заслужений учитель України О.Н. Якимчук, згадавши силу стародавніх традицій, обсипали учнів зерном жита-пшениці.

Але яке ж свято обходиться без концертних номерів, які з любов’ю підготували як учні гімназії, так і гості.

Наша гостя, солістка Кіровоградської обласної філармонії, Іванна Неділенко привітала піснею «Рідна Україна», п’ятикласниця Маша Майстренко – «Дякую тобі, рідна школо». Учні школи мистецтв подарували хореографічну композицію «Хіп-Хоп», учні 8-го класу – «Фантастичний батл».

Учні 10-х класів підготували для випускників літературно-музично-хореографічну композицію «Вам, випускники!»., 10-А – хореографічну композицію «Лови момент».

Але найзворушливішими в цей день були випускники. Вони подякували всім працівникам гімназії, а потім вокальний ансамбль щиро, проникливо, вразливо виконав пісню «Хто, як не ми».

Фінальна композиція на пісню «Ми - українці», яку виконала учениця 11-В класу Дар’я Вініченко та учні 7, 9 класів вразила своїм запальним ритмом та енергійністю.

Ось і настала хвилююча мить – останній дзвоник, який цьогоріч дали учениця школи мистецтв Поліна Дмитракова та переможець ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково- дослідницьких робіт учнів-членів МАН України Влад Балог, сповістив учням 5-10-х класів про початок літніх канікул, а 11-им про початок самостійного життя.

Як завжди, прикрасили останню мить голуби, нагадавши всім присутнім про безтурботне дитинство.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.