Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » » Навчально-виховна практика з вивченням іноземних мов 5-8 кл. (9 червня)

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Навчально-виховна практика з вивченням іноземних мов 5-8 кл. (9 червня)

Автор: Французан від 11-06-2018, 15:03, переглядів: 1 099

0

У суботній день п’ятикласники разом з батьками вирушили в подорож до села Розумівки. Під час екскурсії діти відвідали могилу Чорного ворона. На природі біля ставка школярі, підкріпившись, грали в різні ігри, бігали, купалися а просто відпочивали.

9 червня для учнів 6 класу був дуже насиченим. Розпочався він виступом на сцені - учні класу звітували про  результати своєї роботи над проектом “Languages open doors“ у вигляді музично-розважального шоу - програми “Орел і Решка”. Ми побували у місті Лос-Анджелес та познайомили глядачів з його цікавими місцями.

Виступ пройшов успішно та викликав велике задоволення як у учасників так і у глядачів, які зустріли нас гучними оплесками.

День завершився майстер-класом по приготуванню смачної піци.

Сьогоднішній день був для учнів 7 класу надзвичайно відповідальним і хвилюючим. Саме сьогодні семикласники представляли загалу результати своєї роботи над проектом «The Big Bang Theory (Теорія великого вибуху)». Під час виступу гімназисти аргументували вибір назви команди «Dynamite children» (вибухові, активні, розумні, кмітливі та неординарні діти), висунули гіпотезу розвитку світу, прискорюють який вибухові люди – визначні особистості різних часів і народів. Також семикласники довели, що справжні таланти і майбутні успішні лідери навчаються саме в облкомплексі, представивши на підтвердження відео, підготоване впродовж роботи у літній школі, та інсценізацію за мотивами гумористичного оповідання О. Генрі «Вождь червоношкірих (The Ransom of Red Chief)».

Учні 8 класу відвідали захід студентів філії Донецького національного медичного університету « Битва націй», який відбувся на Козачому острові. У квесті брали участь команди Пакистану,Казахстану, Єгипту, Індії, народів Африки та України. Особливо нам сподобалися музичні батли учасників. Ми поринули на деякий час в атмосферу ритмів і танців інших культур, а також мали нагоду познайомитися з традиціями різних народів.

Категорія: Навчання / Ліцейне життя / Англійська мова / Літня мовна школа

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.