Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » » Навчально-виховна практика з вивченням іноземних мов 5-8 кл. (2 червня)

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Навчально-виховна практика з вивченням іноземних мов 5-8 кл. (2 червня)

Автор: Французан від 3-06-2018, 12:13, переглядів: 1 055

0
Суботній день учні 5 класу провели у пізнавальній та цікавій подорожі по Шевченковим місцям. Моринці, Шевченкове, Будище - це ті села, де пройшло дитинство великого Кобзаря. Відвідавши екскурсії по реконструйованим садибам, діти влаштували пікнік просто неба. Підкріпившись, школярі гуляли фруктовими садами, пили воду із криниці-журавля, бігали пагорбами, всім класом ставали навколо 300-літнього дуба. А наостанок, гуляючи вздовж дубової алеї, загадували найпотаємніші бажання. Спогади про мальовничі місця Черкащини залишаться у дитячих серцях назавжди.

2 червня учні 6 класу розпочали свій день з загальногімназійної лінійки. Після цього  продовжили роботу в класі. Спочатку ми переглянули відео і прослухали цікаву розповідь про «Зерноленд», місце яке ми невдовзі відвідаємо.

Далі ми приймали участь у вікторині “Guess the Superhero”, згадавши всім відомих супергероїв. Переможцями виявилася команда «Funny Ice-cream», що отримала приємні подарунки.

День виявився насиченим та повним веселощів.

Робочий день розпочався із традиційної ранкової лінійки, під час якої разом із іншими командами учні 7 класу («Dynamite children») представили присутнім на заході результати роботи за попередній день та розповіли про  плани на сьогодні.

Гімназисти продовжили роботу над проектом, знявши відео для звіту. Упродовж практичних занять семикласники опрацювали тему “See new places, meet new places”: учні переглянули та обговорили презентацію «Countries and people” та, об‘єднавшись у команди, провели гру “When in Rome, do as Romans do”.

Команда  “ BMW”  (8 клас) відвідала розважальний клуб « Берлога».  Пивненко Марія та Баліцька Вікторія  підготували  цікаву презентацію про австрійських композиторів. Ми разом мали змогу насолодитися музичними композиціями Моцарта та вальсами Штрауса. Як тільки пролунали останні звуки класичної музики  ді-джей клубу провів з учнями справжню дискотеку. Було весело! Робочий тиждень ми завершили в гарному настрої.

Категорія: Навчання / Ліцейне життя / Англійська мова / Літня мовна школа

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.