Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Конкурс презентацій у стилі TEDx «Європа: від символів до спільних принципів»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Конкурс презентацій у стилі TEDx «Європа: від символів до спільних принципів»

Автор: feanen від 23-05-2024, 09:20, переглядів: 52

0

Від вміння переконливо і правильно говорити залежить ефективність вашої взаємодії з іншими людьми. А значить – ефективність і успішність вас як члена суспільства. Говорити так, щоб вас слухали дає TEDx.

Опановували новий формат учні 10-Г класу Центральноукраїнського наукового ліцеб-інтернату під час тематичного конкурсу презентацій команд у стилі TEDx "Європа: від символів до спільних принципів" (в рамках реалізації проєкту Євроклубу "Астра" "Європейський горизонт: ідеї, цінності, символи").

Виступи у форматі TEDх, а саме короткі, добре підготовані розповіді, які дивують, надихають та стимулюють до набуття нових знань є знаними у всьому світі. В свій час на TED конференціях спікерами виступали Ілон Маск, Білл Гейтс, Білл Клінтон та багато інших.

Учасники поговорили про основні етапи створення виступу в цьому форматі та об’єднавшись у групи спробували презентувати командний TED виступ на тему європейських цінностей.

Це були емоційні та цікаві виступи плюс надзвичайний досвід у відкритті нових форматів. Жвава дискусія і обговорення після виступів яскраве тому підтвердження.

Дякуємо нашим партнерам Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва ім. Є. Маланюка за те що всі разом ми змогли втілити в життя цю цікаву ідею!

Захід було підтримано Представництвом ЄС в Україні в рамках проєкту «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні».

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.