3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Герої не вмирають!

Автор: feanen від 21-02-2024, 14:10, переглядів: 81

0

20 лютого вся країна схиляє голову перед Героями Небесної Сотні. Саме вони зуміли рішуче стати до боротьби зі злом, заплативши за перемогу надвисоку ціну – власне життя. Герої не вмирають. Після кривавих подій лютого 2014 року Небесна Сотня Героїв Майдану заступила на бойове чергування над Україною…

У цей день, до 10-ї річниці Революції Гідності, в 10-А, 11-А класах (вихователь Маловик В. А.) проведено виховний захід «Герої не вмирають!», метою якого було вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, прищеплювання любові до Батьківщини; формування у школярів ціннісного ставлення до України; прав та свобод людини, європейського вибору українців; розвиток  почуття національної самосвідомості та громадянської активності; виховання патріота, громадянина, який готовий  захищати свою Батьківщину. Після бесіди діти вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання біля меморіалу, присвяченому Героям Небесної Сотні на площі Героїв Майдану, та на знак подяки прикріпили на ялинках синьо-жовті стрічки поряд з паперовими янголятками, які залишили попередні відвідувачі.

Ми схилямо у жалобі голови перед звитягою Героїв, котрі заради торжества справедливості, пожертвували собою, і хай пам’ять про них, безвинно убитих, згуртує нас живих, дасть нам силу, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на рідній землі. Тепер над усіма нами – варта Небесної Сотні. Над кожним українцем – звичайним громадянином і посадовцем. 

МИ НЕ МАЄМО ПРАВА ЇХ ЗРАДИТИ!

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.