3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Поїздка до міста Львів

Автор: feanen від 18-01-2024, 14:44, переглядів: 117

0

Зимові канікули промайнули швидко й непомітно, тож аби відпочинок був не лише розважальним, а й пізнавальним, учні 8 класу організували 5 - ти денну  подорож до західноi частини України, а саме - до міста Львів. Захоплююча зимова подорож розпочалася ввечері 2 січня, коли діти сіли у потяг, енергетично допомогли йому дiстатися  пункту призначення без особливих проблем.

“Вас вiтае Львiв!” - саме такими словами нас зустрiло  3 січня це гостинне мiсто, а ще й після гарного обіду учні вирушили у автобусну екскурсію - "Австрійський Львів і передмістя". Здаеться, скiльки разiв ти б не приiздив до Львова, щоразу вiдкриваеш для себе щось нове. Діти мали можливість оглянути історичну частину мiста, внесену до світової спадщини ЮНЕСКО (Собор Святого Юра, Меморіал Героїв Небесної сотні, костел Ольги та Єлизавети). Три години - як одна мить!

4 січня -  другий день подорожі-  вирушили у пішохідну екскурсію "Середньовічний Львів", програма  знайомила зі старим містом - найвідомішими спорудами та пам'ятками архiтектури, що входять до численних списків і рейтингів відомих світових знакових мiсць та які особливо привертають увагу. Після завершення екскурсії ми взяли участь у квесті - " У пошуках левів". Завданням було (після проведення інструктажу й розподілення на дві команди) відгадати, про якого лева йдеться у загадці, знайти його і зробити фото з усіма членами команди. Команда, яка впорається швидше - перемогла. Звiсно ж,  перемогла дружба! Увечері діти вирушили до аквапарку "Пляж", де чудово провели час на водних гірках та у величезних басейнах.

5 сiчня. 3 день подорожі. Зранку  разом iз екскурсоводом вирушили на екскурсію до національного музея - заповідника "Личаківський цвинтар" - місце, де вічність та мистецтво злилися в одне ціле. Діти побачили поховання великого Каменяра Івана Франка та почули незвичайні факти з життя та iсторiю щодо його останнього прихистку; місце поховання Володимира Івасюка, вiдомостivпро його життя та розслідування вбивства, а також багато іншоi цікавоi iнформацii про відомих Українців, похованих на цьому цвинтарі. Після маленького відпочинку вирушили до "Львівського музею науки та інновацій", де весело та пізнавально провели час, спостерігаючи за фізичними явищами, хімічними дослідами і, на перший погляд, дивними речами, які робимо щодня.

6 січня. 4 день подорожі. Діти вирушили у заміську автобусну екскурсію по величним замкам Львова "Золота підкова". Вiдвiдали два старовинних замки - Олеським та Золочівським. Восьмикласники змогли побродити  величезними залами та галереями, побачили справжні потаємні ходи й тайники, подивилися на світ через вузькі бійниці в мурі. Час сплив непомiтно, потрiбно вже iхати на залізничний вокзал, де чекае потягі додому.

Ця подорож стала незабутнім спогадом нашої класної родини і дала мотивацію, щоб iз новими силами розпочати новий навчальний рік.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.