3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Неймовірна подорож

Автор: dend від 12-01-2016, 13:27, переглядів: 1 242

0

Неймовірна подорожНа зимових канікулах учні 10-Б та 10-В класів мали унікальну можливість здійснити поїздку у Львів.

О шостій годині ранку ми прибули до Львова – чарівного міста величних пам'яток архітектури, розкішних храмів, старовинних площ, затишних вуличок та музеїв.

Ми трішки відпочили у нашому готелі та відправилися на екскурсію в гори. Наша подорож розпочалася прогулянкою мостом через річку Стрий. Зважаючи на сильний вітер, це було нелегко, адже він збивав нас з ніг та виривав з рук речі. Це справді незабутні емоції, які переповнювали кожного з нас.

У світі існує безліч цікавих та незвичайних місць, які дивують та зачаровують не одне покоління туристів. Таким місцем є красиве і таємниче Мертве озеро, яке знаходиться на висоті 800 метрів над рівнем моря. Як ми згодом дізналися від екскурсовода, це озеро відоме під різними назвами, зокрема його називають Журавлиним, а також Морським Оком. На одному боці Мертвого озера є прекрасний майданчик, де ми усі зробили спільне селфі. Чудова природа, різнокольорові мохи, які оточують водойму з усіх боків і цілковита тиша створюють неповторне враження.

Справжньою окрасою могутніх карпатських гір є його численні мальовничі водоспади. Побачити їх приїжджають люди з усіх усюд, тож подорож в один з таких куточків природи стала чудовим доповненням до нашої поїздки. Чисте гірське повітря та шикарні краєвиди навколишніх гір зробили нашу екскурсію цікавою та пізнавальною.

Львів – неймовірне місто, яке має безліч цікавих місць. У цьому ми впевнились наступного дня, коли мали змогу відвідати Личаківське кладовище, музей народної архітектури та побуту «Шевченківський гай», Високий замок, собор Святого Юра, музей-аптеку . Коли відвідуєш такі місця, то здається, що ніколи й нічого прекраснішого не бачив, як ці краєвиди – такі чарівні та казкові.

Увечері ми мали чудову можливість переглянути балет «Жизель» у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької.

Неймовірна подорожНайшвидше промайнув третій день, який вразив нас музеєм зброї «Арсенал». Він представляє виставку старовинних видів зброї. Також тут знаходяться предмети захисного озброєння і військового спорядження, колекція посуду із зображенням зброї та військових орденів.

Напевно надовго у нашій пам’яті закарбуються відвідини музею історичних коштовностей «Королівські Зали». Щире захоплення у гімназистів викликали парадні портрети коронованих осіб та аристократів, старовинні корпусні меблі, жіночий секретер, інкрустований слоновою кісткою та чоловічий кабінет-секретер із безліччю шухлядок. Але до душі усім нам припало прослуховування музичної скриньки „Symphonion".

Цього дня ми ще запланували відвідини львівських цікавинок - копальні кави та майстерні шоколаду. Загальновідомим є той факт, що Львів – це місто кави та шоколаду, тому на цей день ми чекали з особливим бажанням, адже згодом на наших очах майстри почали видобувати каву, а також вразили усіх присутніх технікою виготовлення та переплавки шоколадних виробів різної форми та величини.

Увечері ми насолодилися спілкуванням із чудовими людьми та атмосферою у цій частині нашої країни.

Останній день ознаменувався ще однією незабутньою екскурсією Львовом. Ми прогулювались вуличками цього старовинного міста, дізнаючись його багатовікову історію. У цей день ми відвідали інтерактивний музей «D.S.Таємна аптека», де пройшли освячення у таємні аптекарі, а також випили так званий «еліксир щастя».

Дякуючи нашим учителям та екскурсоводам, ми отримали купу надзвичайних вражень та позитивних емоцій.


 

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.