Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Урок мужності “Захист Вітчизни - обов’язок громадянина!”

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Урок мужності “Захист Вітчизни - обов’язок громадянина!”

Автор: feanen від 25-10-2023, 14:01, переглядів: 135

0

24.10.23 у 11-В класі був прведений урок мужності “Захист Вітчизни - обов’язок громадянина !”

Вихователь Стрембіцька С.В. наголосила учням на тому,що Україна –мирна держава, але нащі військові, як ті,що обрали армійську службу своїм фахом,  так і ті добровольці,що в тяжкі хвилини, не шкодуючи власного життя, стали на захист України, повинні завжди пам’ятати,що служіння Вітчизні - священний обов’язок кожного громадянина. І в цьому прагненні їх повинен підтримувати славний приклад наших прадідів.Ніхто крім нас не візьметься вирішувати наші проблеми. Не можна стояти осторонь власного життя і власної держави. Ми повинні навчитися пишатися тим,що ми українці, і жити так, щоб Україна пишалася нами.

Учні переглянули презентацію,яку підготував Анан’єв Андрій і усвідомили,що захист Вітчизни є конституційним обов’язком кожного громадянина,оскільки оборона країни належить до найважливіших функцій держави і це справа всього народу.Захист Вітчизни - це не лише її оборона. Це і стан захищеності державного суверенітету,конституційного ладу, територіальної цілісності,економічного,науково-технічного і оборонного потенціалу,законних інтересів держави та прав громадян від посягань з боку окремих організацій,груп та осіб,це відповідний рівень громадського порядку та громадської безпеки,збереження національної культури.Всі ці аспекти захисту Вітчизни мають відстоюватись громадянами.

Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України є конституційним обов’язком громадян України.Саме в цьому проявляється почуття патріотизму, героїзм та мужність кожного українця.який сьогодні боронить нашу країну !

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.