Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » За чисті душі, що злетіли в небо. Небесна сотня – перші герої російсько-української війни

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

За чисті душі, що злетіли в небо. Небесна сотня – перші герої російсько-української війни

Автор: feanen від 21-02-2023, 15:17, переглядів: 158

0

20 лютого у 6 класі  був проведений урок  пам’яті: «За чисті душі, що злетіли в небо. Небесна сотня – перші герої російсько-української війни».

Під час заходу учні ознайомилися з хронологію подій Майдану, розширили знання про причини, хід та наслідки Революції Гідності, подивилися відео «Гірко плаче Україна за своїми синами» та мультфільм «Небесна Сотня.  Не маємо права забути», розповіли про постраждалих, поранених на Майдані, розглянули портрети і життєві гасла героїв-українців, які змінили перебіг історії нашої держави. Також хвилиною мочання ліцеїсти вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні, згадали бойові подвиги сучасних захисників України, воїнів АТО, воїнів-героїв російсько-української війни. 

Наприкінці заходу шестикласники усвідомили, що надзвичайно важливо, особливо під час війни, не забувати те, з чого все починалось. Бо це фактично була перша битва російсько-української війни. Це була битва за наші цінності, за європейське майбутнє, за свободу. День Героїв Небесної сотні – це жалобний день, але він не про смерть, а про героїчну боротьбу, самопожертву, готовність українського суспільства захищати незалежність України.

Слава Україні!

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.