Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Урок звитяги «Небесна сотня. Пам'яті Героїв».

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Урок звитяги «Небесна сотня. Пам'яті Героїв».

Автор: feanen від 20-02-2023, 14:53, переглядів: 199

0

У рамках вшанування вічної світлої пам’яті жертв страшних подій лютого 2014 року в Україні, патріотичного виховання молоді, глибокого усвідомлення причин та наслідків трагічних сторінок історії  20 лютого в 10-Г класі відбувся урок звитяги «Небесна сотня. Пам'яті Героїв». Під час заходу ліцеїсти наголосили на важливості подій, які сталися під час Революції гідності та змінах, що відбулися. Говорили, що Небесна Сотня – це наш біль і наша гордість, це наші сльози і наш душевний щем вдячності за все, що вони зробили для нас. Сьогодні вони дивляться на нас з небес і думають – не дайте злу перемогти, адже Україна і нині в сльозах, на її захист у війні з російським агресором стають тисячі й тисячі патріотів своєї держави, борються за її єдність та цілісність. Учні усвідомити на скільки страшними були події того часу, збагатили свої знання про ті буремні дні, про Євромайдан та його причини, про Героїв Небесної Сотні.

 Також згадали нашого земляка, Віктора Чміленка - Героя Небесної Сотні.. Він був активним учасником Кіровоградського Автомайдану та Євромайдану. Під Кіровоградською обласною державною адміністрацією на нього було вчинено напад: один з найманців – «тітушок» ударив чоловіка молотком по голові, однак, не зважаючи на це, боротьби Віктор не припинив. Загинув на вул. Інститутській 20 лютого 2014 року від кулі снайпера при спробі допомогти побратиму.

Хвилиною мовчання учні вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні та всіх захисників України , які загинули за світле майбутнє України.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.