Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Інформаційна година до дня «Пам’яті Героїв небесної сотні»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Інформаційна година до дня «Пам’яті Героїв небесної сотні»

Автор: mirosha від 20-02-2018, 15:50, переглядів: 852

0 Пам'ятний День Героїв Небесної Сотні відзначається 20 лютого. Його встановлено указом Президента України Петра Порошенка «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні» від 11 лютого 2015 року «з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року — лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України».

На цій основі 20 лютого в 11-Г класі була проведена інформаційна година до дня «Пам’яті Героїв небесної сотні». Учням було донесено інформацію про тогочасні події 2013-2014року. Ознайомилися з особистостями які приймали участь у цих подіях, а також переглянули короткометражне відео.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.