Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Урок-презентація «Вільні творити майбутнє» до Дня Гідності та Свободи

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Урок-презентація «Вільні творити майбутнє» до Дня Гідності та Свободи

Автор: feanen від 22-11-2022, 12:02, переглядів: 193

0

Учні КЗ «Центральноукраїнського наукового ліцею - інтернату Кіровоградської обласної ради» провели урок-презентацію «Вільні творити майбутнє». Ознайомилися з історичними подіями, які стали початком політичних та суспільних змін і були одними з наймасштабніших подій в новітній історії України. Тоді й з’явилось гасло «Україна - це Європа!» Українці вимагали скасування рішення Уряду про відмову від асоціації з ЄС. Загони цивільної оборони, які були створенні на Майдані назвали «сотнями». Тисячі, хто вистояли на Майдані, вирушили на Схід України, в зону терористичної операції, щоб захистити завоювання Революції Гідності. Війна тривала 8 років.  

Ліцеїсти переконані, що Єврореволюція була випробуванням на цінність особистості людини. Діти усвідомлюють, що Україна вже з тих часів почала виборювати свою незалежність, територіальну цілісність та свободу нашого нескореного вільного народу. Семикласники наголосили, що учнівська боротьба – наполегливе навчання, так як саме – молодь – майбутнє нашої держави. Всі маємо працювати сумлінно, щоб війна скінчилась і ми жили в незалежній Україні!

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.