Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Українці вільні творити майбутнє: День Гідності та Свободи

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Українці вільні творити майбутнє: День Гідності та Свободи

Автор: feanen від 22-11-2022, 11:30, переглядів: 181

0

21 листопада у 6 класі до Дня Гідності та Свободи була  проведена патріотична година «Українці вільні творити майбутнє: День Гідності та Свободи».

Під час заходу учні ознайомилися з хронологією двох основних доленосних подій для країни: Помаранчева революція 2004 року та Революція Гідності 2013 року. Ліцеїсти   розповіли про причини, хід та наслідки Революції Гідності, як першого переможного бою великої війни». Подивилися відеозвернення Президента України Володимира Зеленського «Ми все подолаємо. Пересилимо. Переживемо. Переможемо!». Хвилиною мочання вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні, та полеглих воїнів-героїв за мир, свободу і цілісність України. 

Наприкінці заходу учні підсумували, що відзначення таких важливих дат допомагають усім нам мобілізувати нашу історичну пам'ять, більше розуміти причини й усвідомлювати історичні уроки, ставати сильнішими, міцнішими духом, бути переможними на всіх фронтах боротьби, яку веде сьогодні Україна проти загарбників РФ, захищаючи   свою цілісність та незалежність! Майбутнє покоління повинно рівнятись на героїв і стати справжніми патріотами своєї держави, гідними громадянами України. Завжди пам’ятати тих, хто загинув за гідність та свободу Батьківщини.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.