Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Інформаційно-тематична година "Поговоримо про насильство"

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Інформаційно-тематична година "Поговоримо про насильство"

Автор: dend від 27-11-2020, 09:00, переглядів: 582

0

26.11.2020, в 10 -В класі  у форматі  Зум-конференції в рамках Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства" була проведена інформаційно-тематична година "Поговоримо про насильство".

Вихователь Стрембіцька С.В. наголосила,що метою акції є привернення уваги суспільства до проблем насильства у сім'ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок. Насильство - це будь-які умисні дії однієї людини по відношенню до іншої, якщо ці дії порушують права й свободи людини, наносять їй фізичну, моральну чи психічну шкоду. В сучасному світі кожна людина має свої особливості та вподобання, тому ми повинні ставитися до цього толерантно та не цькувати інших за їхню можливу  слабкість, риси характеру та смак. Зараз кожна людина має право на вільне сповідування релігії, робити все, що вона забажає, тому прояви жорстокості неприпустимі в нашому суспільстві!

Учні переглянули фрагмент уроку-вебінару "Живи вільно", обговорили актуальність проблеми насильства, жорстокого поводження з дітьми, торгівлі людьми, ознайомились з основними правовими документами, що захищають права людей від насильства та дійшли висновку, що провідну роль у створенні психологічного клімату в сім’ї має особистий приклад батьків, їх ставлення один до одного, до старших членів родини та до дітей, рівень їх культури, уміння поважати позицію близької людини. Прийти на допомогу скривдженій дитини-обов’язок будь-якої нормальної людини. Отже, давайте берегти, поважати і ніколи не наражати на небезпеку один одного!

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.