3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

1939-1945. Стежинами війни

Автор: feanen від 13-05-2019, 13:46, переглядів: 889

0

До відзначення Дня пам’яті та примирення у 9 класі було проведено урок пам’яті: «1939-1945. Стежинами війни»

Під час уроку діти  розповідали про хронологію основних подій, вражаючу статистику втрат Другої Світової війни, розвиток інтересу до історії своєї сім`ї, нагадали про формування активної громадянської позиції школярів щодо єдиної, цілісної держави та захисту її кордонів,  про розкриття понять «повага», «віра в краще майбутнє України», «пошана до ветеранів Другої Світової війни».

…«Швидкоплинна «блискавична війна» тривала чотири довгих роки -  роки горя, сліз, смертей, розрухи, бідності… та незламної віри у ПЕРЕМОГУ!   Кожний сьомий, з майже 60-ти мільйонів людей, яких забрала друга світова війна, - наш співвітчизник. 

Вражаючим є героїзм людей, які ціною свого життя здобували перемогу. У кожного свій шлях і своя доля, проте всіх об’єднала любов до Батьківщини й готовність пожертвувати собою заради її блага.

День перемоги над нацизмом – свято і світле, і сумне одночасно. Адже перемога була здобута дорогою ціною: мільйони життів і безліч покалічених доль. Подякувати ветеранам –  живим і померлим – за їхній подвиг – найменше, що ми можемо зробити.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.