3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

«Ніхто не забутий, ніщо не забуте»

Автор: Французан від 18-05-2016, 16:42, переглядів: 1 071

0 «Ніхто не забутий, ніщо не забуте»

Війна принесла багато горя. Напевно, кожна родина втратила дорогих та близьких людей. А той, хто повернувся, мав рани не тільки на тілі. Тому із метою розширення знань учнів про війну, людей, що боролися за рідний край, з метою розвитку інтересу до історії своєї сім`ї, формування активної громадянської позиції школярів щодо єдиної, цілісної держави та захисту її кордонів, розкриття понять «повага», «віра в майбутнє України», «пошана до ветеранів Другої Світової війни» учні 6 класі провели відкриту лінійку «Ніхто не забутий, ніщо не забуте».

«Ніхто не забутий, ніщо не забуте»Шестикласники нагадали присутнім на заході хронологію основних подій того часу, декламували вірші та виконували пісні на честь загиблих під час Другої Світової війни.

Учні усвідомили, що вони повинні рівнятись на героїв і стати справжніми патріотами своєї держави, боротися за волю, честь, а головне – завжди пам’ятати тих, хто загинув за мирне небо над нашими домівками.

Тому День перемоги над нацизмом – свято і світле, і сумне одночасно. Адже перемога була здобута дорогою ціною: мільйони життів і безліч покалічених доль. Подякувати живим і померлим ветеранам за їхній подвиг – найменше, що ми можемо зробити.


Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.