Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Відкрита тематична лінійка «У війни обличчя не жіноче»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Відкрита тематична лінійка «У війни обличчя не жіноче»

Автор: Французан від 22-11-2013, 09:43, переглядів: 2 482

0

Відкрита тематична лінійка «У війни обличчя не жіноче»Більше 70 років минуло від початку Великої Вітчизняної війни. З кожним роком все менше серед нас героїв, справжніх свідків тих подій. І тим ціннішою стає пам’ять про велику війну, ціна перемоги у якій – мільйони жертв і тисячі подвигів.

«Війна – справа чоловіча». Однак у ХХ-му сторіччі участь жінок у війні, причому не тільки як медичного персоналу, але й зі зброєю в руках, стає реальністю. Особливо масовим це явище стало в період Другої світової.

«У війни обличчя не жіноче»- таку назву отримала тематична лінійка, яку провели 19 листопада 2013 року учні 10- В класу. Учасники лінійки розповіли багато цікавих фактів щодо участі радянських жінок у Великій Вітчизняній війні.

Під час заходу учні 10- В класу впевнено довели свою думку про те, що немає майбутнього у нації, яка, завдячуючи байдужості, потроху забуває своє минуле, свідомо відрікається від історії свого народу, не бажає плекати дивосвіт пам’яті і спогадів у своїх серцях. Адже, щоб по-справжньому любити свій рідний край, треба досконало знати його історію, пам’ятати всі сторінки життя своїх предків.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.