Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Тематична лінійка «Серце віддаю дітям» 11-Б класу

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Тематична лінійка «Серце віддаю дітям» 11-Б класу

Автор: dend від 26-09-2018, 11:47, переглядів: 1 002

0

25 вересня  учнями 11-Б  класу була проведена тематична лінійка «Серце віддаю дітям», яка була присвячена 100 -річчю з дня народження видатного педагога, гуманіста, письменника та мислителя В. О. Сухомлинського.

Учні підібрали та підготували цікаву інформацію про життя і творчість людини, яка ввійшла в історію як славнозвісний директор Павлиської школи, що, до речі, знаходиться у нас, на Кіровоградщині.

В. О. Сухомлинський створив власну, самобутню, оригінальну систему освіти, виховання та навчання дітей. Його гуманістичні ідеї з ентузіазмом та радістю сприймалися вчителями, батьками . Павлиська школа, якою керував і де експериментував педагог, поступово перетворилася на педагогічну «Мекку»—до неї їхали не лише з України і з багатьох куточків СРСР, а й з-за кордону.

Найбільше усіх нас вразив той факт, що перу Василя Олександровича належить 41 книга, понад 600 статей, майже 1200 художніх творів- оповідань, притч, казок. Його твори видано 60-ма мовами світу , загальним накладом понад 14 млн. примірників. Особливої атмосфери створили добре підібрані відео-фрагменти, цікава презентація, та можливість почути живе слово педагога , яке не залишило без уваги жодного глядача .

Віддана ним часточка душі і серця та творча спадщина завжди буде горіти незмінним вогником у наших серцях і пам`яті

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.