Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Концерт муніципального камерного оркестру “Концертіно”

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Концерт муніципального камерного оркестру “Концертіно”

Автор: dend від 16-02-2018, 16:33, переглядів: 1 175

0

15 лютого в нашій гімназії відбувся концерт муніципального камерного оркестру “Концертіно” Кіровоградської обласної філармонії під керівництвом заслуженого діяча мистецтв України Наталії Хілобокової. Оркестр являється лауреатом музичних фестивалів, різноманітних мистецьких проектів. Протягом останніх років з колективом виступали всесвітньо відомі музиканти з Польщі, Японії, Америки, Австрії, Сінгапуру тощо.

На сцені нашої гімназії лунали композиції всесвітньо відомих українських та зарубіжних композиторів: Ф. Рамо, В. Моцарта, А. Вівальді, А. Шнітке, Л. Андерсона.

Учнів зачарувало сопрано лаурета міжнародних конкурсів Анастасії Потоцької, яка виконала ліричні твори: «Дніпровський вальс» І. Шамо на вірші В. Курінського та рідні кожному з нас «Чорнобривці» В. Верменича на вірші М. Сингаївського, що входять до Золотого фонду української естради.

Харизматичний Олександр Безай, лауреат всеукраїнських і міжнародних конкурсів, подарув присутнім зали чудове виконання партій князя Орловського з оперети «Летюча миша» Й. Штрауса та знамениту «Арію містера Ікс» з оперети «Принцеса цирку» І. Кальмана.

Колектив «Концертіно» своїм запалом, енергією, життєлюбством, підкорив серця багатьох вчителів, вихователів та учнів гімназії.

Войтюк Евеліна, 11-В клас

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.