Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Учні 6 класу відвідали обласну бібліотеку для дітей ім. Т.Г. Шевченка

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Учні 6 класу відвідали обласну бібліотеку для дітей ім. Т.Г. Шевченка

Автор: Французан від 7-04-2016, 13:11, переглядів: 996

0 Учні 6 класу відвідали обласну бібліотеку для дітей ім. Т.Г. Шевченка

В історії назавжди залишаються імена, які з гордістю вимовляємо, пам’ятаємо й шануємо. Ми знову згадуємо великого українського генія – Тараса Григоровича Шевченка.

Учні 6 класу відвідали обласну бібліотеку для дітей ім. Т.Г. Шевченка, де працівники відділу підліткового читання провели захід з нагоди 202-річниці Т.Г. Шевченка «Тарасові шляхи Приінгулля».

Юні шанувальники Тарасового слова переглянули відеоролик з циклу «Обличчя української історії: Тарас Григорович Шевченко», презентацію місць, які пов’язані з життєвим шляхом великого Кобзаря та нашим краєм. Також була представлена літературна виставка «Крилате слово Кобзаря».

Діти торкнулися серцем творів поета, пройнялися духом минулого. Адже, перегортаючи сторінки нетлінної творчості, кожного разу знаходимо щось нове, хвилююче та невідоме досі.

Вшановуючи пам'ять великого українського генія, ми знову і знову говоримо про його невмирущу славу, а він своїми творами промовляє до нас.

І скільки б часу не пройшло, ім’я видатного українського Кобзаря буде надихати на нові звершення, на нове, прекрасне майбутнє, на любов до своєї Батьківщини.


Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.