3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Перші враження 10-Б класу

Автор: dend від 5-09-2015, 11:07, переглядів: 1 367

0

Перші враження 10-Б класуУ новому навчальному році Кіровоградський облкомплекс поповнився трьома новими обласними класами. Серед них – і тридцять один учень математичного 10-Б класу. Минуло всього кілька днів, а нових гімназистів уже переповнює палітра перших незабутніх вражень та емоцій, пов’язаних з початком їхнього навчання у стінах гімназії.

Гімназія – це щось нове і невідоме. Вона не схожа на мою минулу школу та вчителів. Це прекрасне місце, щоб почати нове життя – краще життя. Саме для цього тут створені всі умови (Макуха Анастасія).

Найперше, що мене вразило у гімназії, – це люб’язність педагогів та персоналу взагалі. Серйозно! Де ви бачили таких привітних людей, котрим доводиться разом із сонечком вставати? (Кондаурова Анастасія)

Все тут дуже гарне! Зайшовши до класу, відразу хочеться починати вчитися. Вчителі тут – привітні, побачивши їх, так і хочеться на урок. Атмосфера науки і дружби панує скрізь! (Жилінчук Єлизавета)

Всі учні рівні, ніхто нікого не ображає, всі слідкують за порядком (Амброс Всеволод).

Вчителі мене вразили ще більше: вони чудові, доброзичливі, Анатолій Єгорович та Олександр Наумович дуже гарно зустріли нас, а Ольга Анатоліївна, наче принцеса, у своєму королівстві-класній кімнаті прийняла нас, як власних дітей, так тепло і «по-нашому» (Лимар Наталія).

Мені подобається те, що вчителі дбають про кожну дитину, що переймаються нашими проблемами. Окремої уваги заслуговують класна кімната та гуртожиток. Враження переповнюють мене ось уже декілька днів поспіль. Я думаю, що в таких умовах виникає лише одне бажання – бажання вчитися (Бевзюк Ксенія).

Також мені подобаються наші вихователі. Вони такі добрі та чуйні (Коваленко Аріна).

Наступна річ, яка вразила мене – це меню гімназії. Кухарі стараються на славу, готуючи смачні страви. Їдальня також виявилася дуже охайною та світлою. Умивальники та сушилки знаходяться прямісінько у приміщенні їдальні, що виявилося дуже зручно!

Але найбільше мені сподобалась кімната в гуртожитку, до якої мене поселили. Новим було абсолютно все: миска, матраци, тумбочки. Все було чистим та привітним (Юрченко Артем).

Я вважаю, що моє перше велике досягнення у житті – це вступ до гімназії. Наполегливість допоможе у подальшому навчанні у цьому закладі (Моісеєнко Юлія).

Гімназія-школа мистецтв – це, напевно, найжаданіший учбовий заклад для учнів України, адже тут ти справді пізнаєш усі фарби життя!

(Шмуратова Катерина)

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.