Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Виховна година у 10-Б класі «Волонтери – люди доброї волі»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Виховна година у 10-Б класі «Волонтери – люди доброї волі»

Автор: Французан від 27-05-2015, 16:11, переглядів: 2 599

0 Виховна година у 10-Б класі «Волонтери – люди доброї волі»

У 10-Б класі проведено виховну годину «Волонтери - люди доброї волі».

Сьогоднішня кривава сторінка історії нашої України буде згадуватися з великим болем не одним поколінням українців. Ми є свідками надзвичайних подій, які переживає наш народ. Україна відстоює свою цілісність і незалежність. Просто зараз там, на передньому краї нашої національно-визвольної боротьби, кладуть свою душу й тіло тисячі кращих синів України. І в цій боротьбі неоціненну підтримку армія України отримала саме від волонтерів, які змогли організувати всіх небайдужих. Саме завдяки їм наша армія, незважаючи ні на що, є боєздатною і щодня дивує нас своєю мужністю та героїзмом. Гімназисти зібрали інформацію про історію волонтерського руху та його засновників, про тих українських волонтерів, які сьогодні виявляють справжній героїзм, допомагаючи нашим воїнам.

Виховна година у 10-Б класі «Волонтери – люди доброї волі»Почесним гостем на цій зустрічі була Салімова Наталія Володимирівна, колишня вчителька історії, яка займається волонтерською діяльністю з самого початку військових дій. Наш навчальний заклад має честь співпрацювати з нею, надаючи посильну допомогу нашим воїнам. Наталія Володимирівна неодноразово була в зоні АТО і доставляла допомогу для наших воїнів. Вона говорила про те, що там сьогодні відбуваються події, які можна назвати справжньою війною, а не анти терористичною операцією, а також про величезний психологічний вплив війни на особистість, про складності адаптації воїнів до звичайного мирного життя після повернення.

На сьогоднішній день Наталія Володимирівна не уявляє свого життя без цієї діяльності і має намір займатися нею до закінчення війни. Вона висловила подяку нашому закладу за активну громадську позицію, патріотизм та підтримку волонтерського руху Кіровоградщини та за підтримку бойового духу Захисників державного суверенітету та територіальної цілісності України.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.