3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Від долоні до долоні

Автор: dend від 27-11-2014, 09:27, переглядів: 1 388

0

Від долоні до долоніВолонтерство як рух уже давно відоме у світі. Це добровільна неприбуткова діяльність фізичних осіб (волонтерів), спрямована на надання допомоги тим, хто перебуває у складних життєвих обставинах та потребує сторонньої допомоги.

У ці непрості часи волонтерство у нашій країні набуло великої популярності. Це стало навіть не роботою, а способом життя. Люди, які вирішують стати волонтерами, відмовляються від вільного часу та від годин, проведених із сім’єю. Залишається тільки поважати та підтримувати таких людей.

Практично кожен житель нашої країни хоча б раз підтримав цей рух. Ми, учні 11-Г класу, також не залишились осторонь. З початку цього навчального року неодноразово надавали свою невелику гуманітарну та матеріальну допомогу воїнам АТО. Від долоні до долоніНайперша акція, до якої ми долучилися, мала назву «Горою станемо за мир!», яку проводилаволонтер Наталія Салімова разом ізГО «Патріот Кіровоградщини». Нами було зібрано кошти, за які було придбано теплі речі, та окремо закуплені речі першої необхідності. Все це разом із невеличким прапором, на якому підписався увесь клас, та листами воїнам-захисникам було передано волонтерам. Також ми взяли участь у програмі «Покрова-фест», що була проведена волонтером Наталею Салімовою, ГО «Рідний Кіровоград» та ГО«Правий сектор», під час якої було зібрано теплі речі та кошти для воїнів АТО.

Нещодавно ми долучилися до акції «Від долоні до долоні», яку проводили ті самі волонтери. Нами було зібрано індивідуальні посилки з теплими речами, консервацією, солодощами, власними поробками та листами.

Від долоні до долоніНаша волонтерська діяльність не обмежується допомогою лише воїнам, які знаходяться у зоні АТО. Так само ми допомагаємо пораненим (Петринко Василь, поранений під час виконання бойового завдання) або просто тим, хто потребує нашої допомоги.

На сьогоднішній день ми не припиняємо допомагати людям. У нашому класі оголошена акція допомоги маленьким пацієнтам, яких залишили батьки. Малюки лежать в Кіровоградській обласній лікарні у відділенні для новонароджених і потребують найнеобхідніших речей: вологих серветок для малюків та памперсів. І також ми не припиняємо піклуватись про наших героїв, про наших мужніх захисників, які стоять на заваді війні у нашій країні. Ми обіцяємо їм, собі і всьому світові, що будемо допомагати людям доти, доки це буде необхідно!

Наша волонтерська діяльність (фото, відео):

http://rk.kr.ua/uchni-kirovogradskoi-gimnazii-zibrali-dopomogu-viiskovim-foto-video

http://www.youtube.com/watch?v=vz6Lo3eQ8ns&feature=share

http://vk.com/id8899135?w=wall8899135_3499%2Fall

Категорія: Ліцейне життя / Волонтерська робота

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.