3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Зібрані кошти на допомогу нашим захисникам

Автор: melnyk від 1-10-2024, 11:11, переглядів: 25

0

1 жовтня відбулася лінійка Центральноукраїнського наукового ліцею- інтернат (м.Олександрія) присвячена до Дня захисників і захисниць України та з нагоди великого храмого свята Покрова Пресвятої Богородиці.

Хвилиною мовчання ліцеїсти вшанували Всеукраїнську акцію по загиблих у війні з рашистами. Ведучі: Б.Гога та О.Рибчич розповіли про велич наших захисників по захисту нашого життя у борні з ненаситним російським агресором, що наші ЗСУ непереможні, бо вони в єдності і згуртованості з усіма українцями…  

Заступник директора ліцею з навчальної частини В.Литовка підсумувала результати благодійного осіннього ярмарку на підтримку ЗСУ. Зокрема, зібрано 21 744 грн. Педагогічний колектив зібрав окрім цього ще 7000 грн. Уся сума буде розподілена на три благодійні кошики: 10000 грн.  - на лікування тяжкохворої 12-річної дівчинки, мати якого є випускницею ліцею, а тато отримав тяжке поранення на війні з рашистами. Залишок буде розподілено між двома волонтерськими центрами: «Ельфом» і міським волонтерським центром, котрі надають активну допомогу ЗСУ.    

Категорія: Ліцейне життя м.Олександрія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.